Rhona Mitra


Született: 1976. Augusztus 9., Paddington, London (Anglia)

Magasság: 173 cm
Méretek: 86-61-89

Cipoméret: 39
Ruhaméret: 38

Hajszín: barna

Szemek: barna

Lara Modell: 1997


Rhona Angliában nevelkedett, ám szülei 8 éves korában elváltak, emiatt bentlakásos iskolába került. Késobb a színészetet választotta hivatásának, feltunt rengeteg színházi eloadásban és számos televíziós produkcióban.

Rhona Mitra volt az elso hivatalos, való-életbeli Lara Croft. Hogy még jobban bele tudjon bújni Lara szerepébe, akit tervezoi hatalmas méretekkel ruháztak fel, Rhona plasztikáztatta melleit, így korsármérete A-ról dupla D-re növekedett. Érdekesség hogy a mellnagyobbítást édesapja, Dr. Anthony Mitra végezte. Több különleges média tanfolyamot is elvégzett, hogy Laráéhoz hasonló magabiztossággal tudjon a kamerák elé állni, és alakítani kedvenc videojáték hosnonket. Az E3-mas és ECTS-es szereplései miatt hatalmas rajongói táborra tett szert a Tomb Raider sorozat kedveloi között. Lara-modellként számtalan fotózáson, interjún és szereplésen esett át, és még egy lemezt is kiadott (Getting Naked), melyen „Laraként énekelt”.

Majd temérdek Tomb Raider rajongó legnagyobb meglepetésére az Eidos Interactive úgy döntött nem alkalmazza tovább hivatalos modellként Rhonát, kinek eddigre szinte már életformája lett Lara alaki tása. Nell McAndrew váltotta posztján, és sem Rhona Mitra, sem az Eidos nem közölt hivatalos információkat távozásával kapcsolatban.

Azóta Rhonáról a Playboy magazinban is jelent meg fotósorozat.


Videók:
Alias Lara (Wmv 11 MB) Photo Shoot Jean Star (Wmv 6 MB)



Twitter response: "Could not authenticate you."