Nell McAndrew


Valódi neve: Tracey Jane McAndrew

Született: 1973. November 6., Leeds (Anglia)

Magasság: 175 cm

Súly: 63 kg

Méretek: 81-63-91

Hajszín: barna

Szemek: zöld

Lara modell: 1998


Nell egy angol munkásosztálybeli család sarja, már kiskorában is atlétikus alkat volt, és rendorno szeretett volna lenni. Tanulmányai után egy bankban dolgozott, ahol rájött, hogy o többre hivatott, és hogy a modellszakmában több jövoje van, mint a rendorségen. Londonba költözött, és drasztikusan átformálta külsejét. Eloször a The Daily Star c. újságban jelentek meg róla képek, majd többen is felfigyeltek az új arcra, és egy-két új modell munka után máris Lara Croft kosztümében találta magát. Olyan korábbi sikeres hivatalos modellek nyomdokaiba lépve Nell több mint egy éven keresztül segített a sorozat, kiváltképp a Tomb Raider III reklámozásában. Mellplasztikát o is már Laraként végeztetett magán, egy FHM-ben megjelent interjúja alapján azért hogy szexibbnek érezze magát, és hogy jobban hasonlítson Larára. McAndrew nem tartotta túl jelentosnek a népszeruséget melyre a Lara szerep által tett szert, és az sem javított a helyzeten hogy mikor az elso mozifilm elkészült Angelina Jolie foszereplésével, bár szeretett volna, nem jelenhetett meg a film premierjén.


Miután hivatalos modellként helyét másnak adta át, több brit televíziós musorban szerepelt, és a VH1 zenetévé VJ-je is volt egy ideig. Késobb olyan divatcégek alkalmazták, mint a Triumph fehérnemu vagy az Adidas, utóbbi szóvivoként is leszerzodtette. A köztudatba ismét 1999-ben került, amikor a 30 éve az elso brit hölgyként az amerikai Playboy magazin címlapjára került. Néhány Tomb Raider fan is elítélte a magazinban megjelent képeket, mert úgy tartották, Lara Croft a valóságban soha nem „ereszkedne le erre a színvonalra”, és az Eidos tetszését sem nyerték el a magazin címlapján tett utalások a Tomb Raider-re (ezt késobb a jogi következmények megelozése érdekében módosították is). A Zest magazin abban az évben Brad Pitt-et és Nell McAndrew-t választotta a leg fittebb hírességeknek. Nellnek több fitnesz videója is megjelent, számos testedzéssel kapcsolatos TV musorban is szerepelt a fitnesz magazinok mellett férfimagazinokban gyakran feltunt.


Nell McAndrew életében mindig is nagyon fontos volt jótékonyság. Számos szervezetet és alapítványt támogatott már olyan ügyek érdekében mint a mellrák elleni harc, az idosgondozás, vagy a rákkutatás. Többször látogatott már meg hadibázisokat hogy az ott szolgáló katonák morálján javítson jelenlétével, amolyan „Forces Sweetheart” szerepet vállalva. A társadalomért tett szolgálataiért az angol királyno meghívta a Buckingham Palotába is a „The Not Forgotten Society Garden Party” elnevezésu eseményre.


Videók:
Club Disney (Wmv 19 MB) Interview (Wmv 4 MB) Interview as Lara (Wmv 3 MB) Photoshoot (Wmv 9 MB)




Presentation (Wmv 14 MB) TR 3 (Wmv 3 MB)





Twitter response: "Could not authenticate you."