Lara Weller


Született: 1975. Április 6., Rotterdam (Hollandia)

Magasság: 173 cm

Méretek: 86-61-86

Hajszín: barna

Szemek: barna

Lara modell: 1999


Lara Weller egy hivatásos modell, akinek bizony rengeteg közös vonása van a játékokból ismert Lara Croft-tal, és ezek nem pusztán a külso jegyek. Ugyanis Lara játékbeli névrokonához hasonlóan nagyon kedveli a kalandokat, és szintúgy világutazó - munkájából adódóan már sokat bejárt a Tomb Raider sorozatban szereplo országok közül.


A hölgy a hollandiai Rotterdamban született, és Maastricht városában nott fel. Lara elmondása szerint ez egy csodálatos hely, de lázadó természeténél fogva o ennek ellenére több izgalmat ígéro környezetre vágyott, és 19 éves korában Amsterdamba költözött, ahol Hollandia egyik legnagyobb gyémánt kereskedésében dolgozott. Egy ido után úgy érezte, hogy ez a munka nem vezet számára sehova. Szerencséjére ez ido tájt megkeresték egy modellügynökségtol, és munkát ajánlottak neki. Ez ugródeszka volt Lara életében, karrierje beindult, és modelljét olyan országokat járt be melyrol mások csak álmodnak. Az elso munkái után Lara ügynöke azt javasolta neki, hogy költözzön Párizsba vagy Milánóba a nívós megbízások érdekében, ám o szívére hallgatva mégis Anglia nyüzsgo fovárosa, London mellett döntött. Nem döntött rosszul, hiszen TV reklámoktól kezdve divatkatalógusokon át egészen a fürdoruha bemutatók kifutójáig ívelt karrierje, és olyan neves magazinokban is képek jelentek meg róla, mint az FHM vagy a Maxim.


Hamarosan ezek után Lara olyan lehetoséget kapott mely jelentos hatással bírt további életére: felkérték képviselje a Tomb Raider sorozatot hivatásos Lara Croft modellként egy évig, és népszerusítse az akkori aktuális részt, a The Last Revelation-t. Természetesen elvállalta, és elmondása szerint rendkívül élvezte a feladatot. Lara Croft-ként lehetosége nyílt a világ még több részét felfedezni, többek között megfordult Európa szinte minden zugában, bejárta az Egyesült Államokat, eljutott közel- és távol-keleti országokba, de még Dél-Afrikába is. Hivatásos modellként rengeteg magazinban szerepelt, számtalan televíziós és rádiós interjú is született, és még néhány talk-show-ba is meghívták vendégként.


Lara az életben egyébként egy nagyon vidám, élénk, pezsgo személyiség. Imádja a halakat, és egy óriási akváriumot tart londoni házában. Kedvenc színei a föld megnyugtató meleg árnyalatai. Kedvelt itala a vörösbor, és szeret egészségesen táplálkozni, sok tésztát eszik. Hobbijai közé tartozik a jóga, a kalandos utazások, a filmek és egy jó nevetés. Lara azt mondja hogy rengeteg dolgot imád az életben, de mindenek felett Istent szereti legjobban.


Videók:
In News (Wmv 3 MB) MegaStar (Wmv 2 MB) Photoshoot (Wmv 15 MB) Silver Lara Photoshoot (Wmv 30 MB)




The Last Revelation (Wmv 4 MB)



Twitter response: "Could not authenticate you."