Karima Adebibe


Született: 1985. Február 14., London (Anglia)

Magasság: 173 cm
Hajszín: barna
Szemek: kékeszöld

Lara modell: 2006-2007


Karima Kelet-Londonban született 1985-ben. Az apai ágon marokkói, anyain ír/görög felmenokkel rendelkezo lány édesapja szülohazájában, Marokkóban cseperedett fel. 7 éves korában a család visszatért London Bethnal Green negyedébe, ahol Karima azóta is lakik.

A lány a modell munka elott egy brit ruházati láncnál, a Topshop-nál dolgozott mint eladási asszisztens. Korábban kisebb szerepet kapott a 2004-es Alien vs. Predator címu filmben.

Egy nemzetközi válogatás keretében több ezer jelentkezo közül választották végül ot a Crystal Dynamics kezei közé adott új Tomb Raider részek, a Legend és az Anniversary promóciójának segítésére. Érdekesség hogy születésnapja Lara Croft-éval azonos, és hivatalos modellnek is ezen a napon, 2006. február 14.-én választották. Rengeteg tréningen és kurzuson vett részt annak érdekében, hogy minél hitelesebben tudja Lady Lara Croft szerepét hozni. Többek között részt vett fegyverhasználati gyakorlatokon, archeológiai tanfolyamon, viselkedés- beszéd- és etikett órákon. A Legend vérfrissíto hatással volt a nagy múltú sorozatra, és talán a rész sikerének is köszönheto hogy Karima a játékvilágon kívül is rengeteg figyelmet kapott, és mára hatalmas népszeruségnek örvend.



Videók:


Alien vs Predator Berlin Channel 4 Comedia Karima la Cita




Contry Karima Cuatrosfera 2 Cuatrosfera 1 Cuatrosfera




Entrenamiento Karima Firmas Posters Madrid 2007 Entrevista Madrid 2007 FHM Interview




G4 Interview GC 2007 German News Insert Coin AXN




Interview Interview Shiny Microsoft TRA Model




PhotoShot Presentacion Juego Madrid 2007 Teknoconsolas Madrid Tgard Entrevista




Things You Can Do Karima and Tomas Falsas Report Madrid 2007 TRL Mobile Spain TRL Mobile Spain TVE 3




TRL Mobile Spain TVE 2 TRL Mobile Spain TVE 1 TRL UK Outfit Photoshoot Visita Madrid







Twitter response: "Could not authenticate you."