Rise of the Tomb Raider - készülőben a magyarítás!

| .

rise_hun.png Projektünk új mérföldkőhöz érkezett el, ezért (és a nagy érdeklődésre való tekintettel) úgy döntöttünk, ideje most már ténylegesen bejelenteni: készülőben a Rise of the Tomb Raider magyarítása! Nem sokkal a játék Xboxos megjelenése után kezdtünk bele a munkába, és hatalmas szövegmennyiségen át vezetett az út egészen mostanáig, amikor is a magyarítás megjelenése mind PC-n, mind Xbox 360-on már elérhető célként lebeg a szemünk előtt. Így ha minden jól megy, hamarosan magyarul is élvezhetitek majd Lara legújabb kalandját. Az alábbiakban pedig közzéteszünk egy kis kedvcsinálót - bár a videó még a tesztelés előtti verzióból származik, így a végleges megjelenésig még nagy valószínűséggel változhat az összkép. Jó szórakozást hozzá!

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.