Tomb Raider az E3-on

| .

e3_small.jpg

Vasárnap újra megnyitja kapuit a gamerek egyik legközkedveltebb rendezvénye, az E3. Rengeteg fejlesztő és kiadó tart ilyenkor előadást, vagy éppen bemutatást a leendő játékaikról. A Square Enix sem lesz idén kivétel, június 14-én és 15-én is sok érdekességre számíthatunk tőlük. Azonban hogy milyen bejelentéssel készülnek, az még a jövő zenéje. Korábban szóba került egy új DLC a Rise of the Tomb Raiderhez, de az is lehet, hogy a Tomb Raider GO kerül majd terítékre, ezen felül még a Rise of the Tomb Raider PS4-es megjelenési dátuma sem ismert. Egy biztos, mi kíváncsian várjuk a fejleményeket! Továbbá az egész eddigi Tomb Raider széria legkedveltebb sírjairól is lesz egy nosztalgikus hangvételű bemutató a rajongók számára.

A Square Enix szervezésén belül pedig egy igazán különleges dolog fog megvalósulni, ugyanis egy olyan lehetőséggel rukkoltak elő, hogy bárki, aki kedvet érez, készíthet egy olyan tematikájú videót, melyben személyesen elmondhatja, hogy mit jelent számára a Tomb Raider. Most megoszthatod TR-es élményeidet a világgal, mesélhetsz a kedvenc pillanataidról, elmondhatod, mi inspirált benne, mi az, ami számodra különlegessé teszi a játékot. Itt a lehetőség, jelentkezzetek bátran, mert lehet, hogy pont a Te videód is bekerül majd a többi közé! A videókat beküldeni a 20yearsofanicon.com oldalon keresztül lehet. Nem akadály, ha nem tudsz angolul, ugyanis magyarul is beszélhetsz a videóban, ez esetben azonban feliratozásra van szükség, amiben mi nagyon szívesen segítünk - csak annyi a teendőtök, hogy a videót elkülditek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre, a többit pedig bízzátok ránk. :)

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.