Új Tomb Raider szobrok a láthatáron (frissítve)

| .

A Crystal Dynamics az idei E3-on jelentette be legújabb tervét, miszerint egy nagyszabású vadonatúj szoborkollekcióval is megünneplik Lara 20-ik évfordulóját. Hat kisebb szoborból fog állni a gyűjtemény, azonban a dolog igazi szépségét az adja, hogy egybe lehet őket rakni, hogy egy nagy egészet alkosson. Három szobor a Core Designos Larát, míg a három másik pedig a Crystal Dynamics Laráját veszi alapul, ami külön öröm, hiszen a "régi" Larából már nagyon régen nem készült új szobor.

A fejlesztőcsapat azonban titeket is szeretne bevonni az ünneplésbe, ezért a kollekció harmadik szobrát a ti szavazataitok alapján fogják megalkotni. Szavazni a TR5: Chronicles-es szoborra lehet, melyen Lara "catsuit"-ban feszít, vagy a TR6: Angel of Darkness-re, amit a hivatalos Lara Croft Facebook oldalon még egy napig megtehettek. A szobrokat egyébként a Gaming Heads fogja kiadni, akiknek nem ezek a szobrok lesznek a belépői a TR világába, hiszen korábban már a Reboothoz és a Temple of Osirishez is készítettek két-két szobrot. Sem a szobrok pontos kinézete, sem pedig a forgalomba hozatal dátuma nem ismert eddig, azonban az egész kollekció sziluettjét az alábbi képen már meg tudjátok nézni.

Friss: a szavazást az Angel of Darkness nyerte, így azt a szobrot fogjátok majd viszontlátni a szoborcsoportban.

statues.jpg

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.