Rise: 20 év megünneplése trailer

| .

Xian császár Temploma, az Elveszett völgy T-Rexe, az Artúr Király Sírját örző Hidra, vagy éppen az a bizonyos kötélen lengős rész a Tomb Raider IV Katakombák pályáján... Ugye mennyi sok szép emlék fűz minket Larához? És még annál is több, hiszen nagyon kevés játéksorozat mondhatja el magáról azt, hogy 20 éve töretlen népszerűségnek örvend. 20 év pedig nem múlik el nyomtalanul. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint például a több ezer szerkesztett pálya, a milliónyi rajongói rajz, vagy éppen az a rengeteg cosplayes, kiknek drága hősnőnk a szíve csücske. A Crystal Dynamics éppen ezért egy kedves kis meglepetéssel lepett meg minket, amit egy új trailer formájában mutatott be számunkra. A videóba, melyet magyar felirattal élvezhettek, nemcsak nosztalgikus hangulatú videók kerültek bele, hanem többek közt sok rajongó is megszólalt és elmondta, milyen hatással volt rá Lara. Mindemellett pedig néhány új részletet is megmutattak az október 11.-én megjelenő Vérkötelék és Lara Rémálma DLC csomagokból, illetve a többjátékos Túlélő módból.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.