Negyedik nyereményjáték!

| .

rejtveny20 03megfejtesVége a harmadik nyereményjátéknak. Ez volt a megfejtés:

Nyolcan küldtek be megfejtést, és közöttük sorsoltuk ki a nyereményt. A héten a hatos szám volt a nyerő, így J. Boglárka lett a nyertes. Gratulálunk neki!

De ne csüggedjen senki, mert ezt a játékot még meg lehet nyerni, összesen még öt nyeremény vár a nyertesére. És egy nyertes, akár mind a három játékot is megnyerheti.

És persze a végén, a rendszeres megfejtőket, ha nyeretlenek is, azért kárpótoljuk majd valamivel. :)

A nyereményt elküldtük a nyertesnek.

rejtveny20 04És itt is van a negyedik keresztrejtvény, újabb nyerési lehetőséggel. Most a Final Fantasy 7 (Classic) játék letöltőkódját lehet újra megnyerni.

A negyedik nyereményjátéknak is szombat 20 óra a határideje, és vasárnap lesz a sorsolás. :)

És hogy ki volt a harmadik keresztrejtvény megfejtése? Hát Yaaxil, és Crimson Fire. És hogy kik voltakt ők? Hát nézd meg lejjebb:

yaaxilA Yaaxil egy harcos istennő, aki az Ix Chel ezüst dobozának őrzése volt a feladata, amelyet Cenote- ben tartottak Paititi külterületén. A Yaaxilokat, az őrzőket, egy harcos nő, Crimson Fire vezeti.

Amikor Chak Chel kulccsát és Ix Chel ezüst dobozát, Xquic istennő megkovácsolta, létrehozta a Yaaxil-t is az ezüst doboz őreként. Paititi városának belsejében éltek a követői. A legtöbb paiti nép nem tudta, hogy a Yaaxil létezik, bár sejtették az emberek és regéltek róluk.

Lara Croft látta, hogy valami lény megöl egy Szent Háromság katonát Kuwaq Yaku közelében. Abby-nak olyan gyorsan és sziszegő hangon írta le, hogy Abby azt gondolta, hogy Lara tréfál, miközben Pishtaco legendájára gondolt, aki áldozatait fejjel lefelé lógatva ölte meg a Dél-Amerika Andok térségében. Lara azonban biztos volt benne, hogy amit látott más volt.

Lara újra találkozott a Yaaxil-al, amikor Cenote-ba ment, hogy megszerezze az ezüst dobozt. A Yaaxil megpróbálta megakadályozni, hogy elérje a dobozt, de amikor Lara belépett a doboz szobájába, a Yaaxil_ok megálltak, és csak miután rájöttek, hogy a doboz nincs ott, akkor támadták meg újra Larat. A Yaaxil üldözőbe vette Larat a Cenot-ból kifelé menet, amíg egy hosszú ugrással ki nem jutott egy sziklára.

Sok yaaxil az ősi vízvezeték közelében volt, de a legtöbb az életfája néven ismert sír körül lézengett.

A Yaaxil továbbra is a kígyó városát védte. A Crimson Fire, aki a Chak Chel-t kpviselte, várt a Ix Chel-re, hogy elvégezze a rituálét. Lara ismét eljött, átvette Ix Chel helyét, és alkut kötött a Yaaxil-lel, hogy megállítsa Pedro Dominguezt, aki a világ újjáépítését akarta, ahelyett, hogy újraindítaná a napot. A Yaaxil megölt minden szentháromság katonát.

Miután Lara befejezte a Kukulkan megölésének és a nap energiáinak helyreállítási rituáléját, a Yaaxilt meglátta San Juan felé. Lara követte egy földalatti templomhoz, és felfedezett egy "ezüst kaput", amely az Xquic birodalmához vezetett. Feladatuk befejezése után a Yaaxil engedte, hogy visszatérjenek a lényei Xquic oldalára. Vezetõjük Crimson Fire megköszönte Lara-nak a segítséget.

crimsonfireCrimson Fire

Állapot: Élő

Neme:

Szem színe: Zöld

Hajszín: Fekete

Állampolgárság: perui

Lakhely: Paiti (Yaaxil)

Foglalkozás: Papnő

Ellenségei: Szentháromság, Kukulkan kultusza, Lara Croft (korábban)

Crimson Fire egy Yaaxil papnő, Ő képviseli Chak Chel-t a The Cleansing-ben.

Crimson Fire Paititi közelében lévő cenote mellett élt , őrizve Ix Chel ezüst dobozát . Amikor ellopták, ő és a Yaaxil többi lénye elvesztette célját, már csak az ezüst doboz rituáléjának helyét őrizte.

Először akkor találkozik vele Lara Croft , amikor megpróbálta elcsenni a dobozt.

Lara ismét találkozik vele a  City of the Serpent városában. Lara rájön, hogy ugyanazt akarja, mint a Ő, hogy megállítsa a pusztulást. Lara felajánlotta, hogy együtt harcolnak. A Crimson Fire bele is egyezett belevonva a  Paititi Lázadókat is. A Crimson Fire vezette a Trinity és a Kukulkan Cult erők elleni támadást. Ő volt az, aki végül megölte Rourke parancsnokot.

A csata után, amikor Lara legyőzte Amarut, feláldozta a Kukulkan erejét Lara belsejében, hogy visszatelepítse a napot.

Valamikor később a Crimson Fire a Yaaxil embereket a barlangokhoz vezette, amelyek Paititit a San Juan misszióhoz kötötte. A barlangokban rejtett, ezüst kapu volt, amely visszajuttatta őket a mennybe, a teremtőjük, Xquic elé . A Crimson Fire elhagyta Ix Chel maszkját és Larának köszönetet mondott.

A Crimson Fire nagyon minimálisan, de meglehetősen díszesen van öltözve, piros szövetcsíkokkal, fémből és csontból készült ékszerekkel. Arcát vörös és fehér arcfesték díszítik, haja nagyon díszes stílusú.

A legszembetűnőbb vonása a megjelenésében az, hogy eltávolították az ajkát, és mindig kint voltak a fogai. Arca is nagy hegekkel volt tele.  Hangja mély és durva, szinte démoni hangú.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.