Hetedik nyereményjáték!

| .

rejtveny20 06megfejtesVége a hatodik nyereményjátéknak is. Ez volt a megfejtés:

A héten minden eddiginél többen, tizenegyen küldtek be megfejtést, többségében ismét lányok, 7-4 arányban. (Névsorba szedve a megfejtők: Austin Dreadist, B. Judit, B. Orsolya, Cs. Berci, E. Adrienn, F. Brigi, G. Zsolt, H. Pál, Hayako, J. Katalin, S. Evelin) Most már az országhatáron kívülről is jött megfejtés. :) A megfejtők között kisorsoltuk a nyereményt. A héten az ötös szám volt a nyerő, így E. Adrienn lett a nyertes. Gratulálunk neki!

De ne csüggedjen senki, mert még két játék vissza van, még kettő kódot lehet nyerni.

És persze a végén, a rendszeres megfejtőket, ha nyeretlenek is, azért kárpótoljuk majd valamivel. :)

A nyereményt elküldtük a nyertesnek.

rejtveny7És itt is van a hetedik keresztrejtvény, újabb nyerési lehetőséggel. Most a Final Fantasy 7 (Classic) játék letöltőkódját lehet újra megnyerni.

A hetedik nyereményjátéknak is szombat 20 óra a határideje, és vasárnap lesz a sorsolás. :)

És hogy mi volt az hatodik keresztrejtvény megfejtése? Hát Andres(Z) Lopez. És hogy ki volt ez? Hát nézd meg lejjebb:

andreslopezSajnos a rejtvényben elszúrtam, de elfogadtam a hibás megoldást is.

A név helyesen: Andres Lopez

Állapota: Elhunyt

Neme: Férfi

Állampolgársága: spanyol

Andres Lopez spanyol jezsuita misszionárius volt, aki szintén a Szentháromság tagja volt. 1603-ban a Szentháromság fõtanácsa elküldte Andres Lopezt, hogy keresse meg Ix Chel ezüst dobozát Paititiben. Truylos Serrano , valamint tizenkét katona és két csapat kísérte. Paititiban töltött ideje alatt Lopez csalódott a Szentháromságban, és megismerkedett Sinchi Chiqa császárral. Lopez bevallotta küldetését a császár előtt, és együtt tervezték elrejteni a dobozt a Szentháromság elől. Lopez és emberei bementek a Cenote-ba , és harcoltak a Yaaxil-lal . Csak Andres Lopez és Truylos Serrano érte el azt a helyiséget, ahol az ezüst dobozt tartották.

Lopez a dobozzal elhagyta Paititit, és a sok kőarc közelében találta meg a nyugati San Juan-i missziót. Lopez, Angel de la Cruz-nak is nevezte magát.  Nyomokat hagyott hátra, hogy Sinchi Chiqa leszármazottai követhessék, amikor eljött az idő, hogy visszaszerezze a dobozt, és újból meggyógyítsa a napot. Felépítette a missziót, amelyben abban az időben csak három tag volt. Utána több ember jött, és az idő múlásával falu alakult körülötte.

Andres Lopez azonban megsérült az Ix Chel ezüst dobozától, és megőrült. Lopez megengedte, hogy a síremléke legyen a misszió titkos alagútja alatt, az ezüst dobozzal együtt, mivel azt hitte, hogy senki nem talál majd rá.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.