Another Winter Forest

LB Advent Calendar 2018 - Another Winter Forest:

tnanotherwinterforest02Egy újabb TRLE pályát mutatunk be nektek!
Karácsony este jelent meg ez a remekmű. 5 pályakészítő szövetkezett, hogy meglepetést, örömet szerezzen nekünk ezzel a kalanddal. Nem kell hozzá semmi más, csak letöltöd, és játszol, kalandozol vele.
Készítették: AgentXP, és Jesus Clares(Jesus C.Croft), és LoreRaider, és Mario Respondek (Sponge), valamint Shabab Siddiq (tombraiderxii)

 

Történet:

Oroszországi nyaralásakor Lara találkozik egy öregemberrel, aki egy jó tündérről, egy jó varázslóról beszél neki, aki az orosz erdőkben, egy rejtett tó mellett él. Lara ezek után mit tehetne? Naná hogy meg akarja ismerni, és bejárja a jeges vadont, de nem találja sehol. Aggódik, mert rettenetes a hideg. Vajon meg fogja találni, és megoldja a tó rejtélyét?

Vélemény:

Remek kalandot állítottak össze öt remek pályakészítő. Ellenség nincs a pályán, legalábbis fegyver nem kell. Remek, és változatos feladatok vannak ezen a tényleg, karácsonyi hangulatú havas, jeges pályán, amiben jégcsapokkal teli barlangok, gerendaházak, befagyott tavak, hatalmas területek vannak. Szarvasokkal is lehet barátozni közben. :) Ne hagyja ki senki ezt a remek, ünnepi kalandot. Egyetlen secret van a pályán, egy oszlop tetején.

A végigjátszását megtalálod ITT

 

Twitter response: "Could not authenticate you."